Обувка за теб!

Всичко за обувките и техните собственици

Без категория 0 Comments admin, януари 6, 2019

Възвръщане на сияйния вид на кожната покривка с микронидлинг терапия

Възвръщане на сияйния вид на кожната покривка с микронидлинг терапия

Завършеното подновяване на блясъка на епидермиса и дермата към този момент е възможно без намесата на хирурзи и хирургични похвати – микронидлинг процедурите са тук за вас . микронидлинг практиката е в най-ниска степен оперативен похват ,който цели премахване на несъвършенствата от лицевата фасада , като намалява появилите се вълнообразни линии и гънки , привеждайки в действие реставриращите реакции при кожата съживяване на образуването на колаген .

Какво всъщност е ООД микронидлинг?

Смайващите последици , които иновативната микронидлинг технология – ООД поражда, се дължат на мултифункционалното дело на машината , съчетаващ микронидлинг с радио лъчение и LED светлина . ООД заличава меките гънки и криви по кожната покривка , забележимо я омекотява и повдига , уплътнява разстоянията между порите ,а също така и обезоръжава остатъците от младежко акне , активно акне и някои от видовете пигментни петна . Микронидлингът представлява неинванзивна възстановителна практика, което значи , че при тази процедура липсва намеса от страна на хирургията и съответните недостатъци .

Позитивите на ООД микронидлинг

Радиовълнистата микронидлинг терапия се е доказала като нов ред за всецяло подмладяване на кожата . Сред най-важните преимущества е , че е възможно да влезе в употреба не единствено за недостатъците на лицевата повърхност, но освен всичко и за заличаване на несъвършени образувания в областта на тялото . Чрез микронидлинг практиката кожната тъкан в третираната област има вид на повдигната , богата на влага и здрава . Интервенцията е бърза , несъпътствана от неприятни усещания и без рекреационен период . Ареалът се защитава от болката чрез упойване ,наподобяваща крем , която се полага 20-30 мин. по-рано от старта на микронидлинг процедурата и осигурява съществен комфорт .

Най-предпочитаната процедура- микронидлинг 1
Най-предпочитаната процедура- микронидлинг

Как функционира ООД микронидлинг?

ООД микронидлинг се изразява в/във използването на LED светлини в синьо и червено . Синкавата светлина унищожава заразата , причиняваща възпаление при пъпки , докато в същото време червеното излъчване активира клетъчните частици да изграждат белтък , което засилва текстурата и блясъка на кожната покривка . Поради присъщия си в най-ниска степен инвазивен подход , микронидлинг практиката не носи и най-малкия обезпокояващ ефект .

Колко броя процедури са нужни и след колко време е налице постижението на микронидлинг?

Микронидлинг терапията се отличава с/със репутацията на една от най-неизменните във времето действия по възобновяване на кожната повърхност . Нейното действие е възможно да продължи до година . Резултатите от микронидлинга се откриват с невъоръжено око още след почващата първа процедура , като за целта на оптимални резултати съветваме да се подложите на 3-4 манипулации в съответствие със здравния статус на вашия дерматологичен слой . Радиовълнистата микронидлинг намеса с ООД може да се употреби без да се съобразявате с/със периода от годината.

Времето, нужно за микронидлинг манипулацията е в порядъка на трийсет-четиридесет минути ,а с настъпването на края й можете да се върнете без затруднения към ежедневните си задачи .

Вземете микронидлинг 2
Вземете микронидлинг

Какъв е по своята същност въпросният целебен микронидлинг?

При действащата на високи честоти микронидлинг обработка медицинско технологично съоръжение с нежни , игли, покрити със злато осъществяват многобройни ситни дупки по кожния слой . В резултат на това се възбуждат регенеративните ходове ,като в същото време се стимулира колагенообразуването . С помощта на микроперфорациите кожният ни слой безпроблемно попива полезните за нея материи , между които хиалуронова киселина , витаминозни комплекси и съединения , които възстановяват естествения й изглед .

Поради какво микронидлинг терапията с ООД е безрискова ?

След края на процедурата се наблюдава поруменяване на обработения участък , обаче този белег избледнява напълно в най-скоро време . Микронидлинг обработката принципно не подбужда други, освен тези странични действия и води до очаквано ценни резултати в основното възвръщане на младежкия вид на кожната повърхност . От важно значение за безрисковата микронидлинг намеса е типът на вкарваните в употреба технологични приспособления . В клиника ООД ние, неговите консултанти се осланяме на ООД – притежаващ сертификат технологичен апарат за професионална употреба за микронидлинг манипулация , който съответства на сериозните стандарти на Агенцията за контрол на храните и лекарствата в САЩ . Изпробвана и удостоверено действаща, микронидлинг практиката ООД не крие рискове за човешкото здраве , дори напротив – представлява надежден метод за възвръщане на свежия вид на кожната тъкан .

При несъобразяване с/със препоръките на кожния лекар след микронидлинг манипулацията биха могли да се наблюдават по-продължителни руменеещи области и отоци . Щом намерите нещо подобно , което ви притеснява , на момента се допитайте до своя дерматолог .

Вземете микронидлинг 3
Вземете микронидлинг

Какво трябва да знаем преди да започнем микронидлинг процедурата ?

Микронидлинг терапията трябва да се избягва при:

– носещи плод и активно кърмещи жени

– страдащи от автоимунни болести

– инфектирана кожна повърхност

Кои са впечатляващите следствия , които микронидлингът поражда ?

– стягане на порите

– затриване на следите от гнойни мехурчета

– попълване на фини гънки и извивки

– понижаване на обема на пигментните петна

– стягане на кожната тъкан

– приглаждане на цвета на кожата

Защо да изберем  микронидлинг 4
Защо да изберем микронидлинг

Възползвайте се от микронидлинга! Веднага !

Поискайте разговор с специалист по дерматология от ООД и се консултирайте по онези неизвестности , които ви вълнуват . В някои случаи вербалният контакт със специалист по здраве се оказва изключително важен при мотивирането на решение за бъдещия ход . Освен микронидлинга, открийте и останалите козметични услуги, които предлагаме:

хиалуронови филъри
ботокс
криолиполиза clatuu
лазерна епилация
лечение на акне
премахване на стрии
химичен пилинг
премахване на целулит
плазмолифтинг 

Изберете нашите предложения за микронидлинг 5
Изберете нашите предложения за микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 6
Защо да изберем микронидлинг
Защо да изберем  микронидлинг 7
Защо да изберем микронидлинг
Вижте повече за микронидлинг 8
Вижте повече за микронидлинг
Изключително добър микронидлинг 9
Изключително добър микронидлинг
Изключително добър микронидлинг 10
Изключително добър микронидлинг

Какво всъщност е ООД микронидлинг?
Позитивите на ООД микронидлинг
Как функционира ООД микронидлинг?
Колко броя процедури са нужни и след колко време е налице постижението на микронидлинг?
Какъв е по своята същност въпросният целебен микронидлинг?
Поради какво микронидлинг терапията с ООД е безрискова ?
Какво трябва да знаем преди да започнем микронидлинг процедурата ?
Кои са впечатляващите следствия , които микронидлингът поражда ?
Възползвайте се от микронидлинга! Веднага !

Оценете тази страница

Вашият коментар