Обувка за теб!

Всичко за обувките и техните собственици

Без категория 1 Comment admin, декември 19, 2018

Мото гуми – необходимата информационна статия свързана с темата

Мото гуми – необходимата информационна статия свързана с темата

Мото гумите са изключително съществен момент за всяко подобно превозно средство . управляването на мотоциклет и други подобни превозни машини на мото гуми, често донася по-голяма опасност сравнено с управлението на кола . И недостатъчно доброто състояние на мото гумите допълнително ще увеличи риска от случване на лоши произшествия, независимо от това за коя марка мотоциклет става въпрос и какви умения за управлението му имате . Заради това е от реална значимост да посочите съответните и целесъобразни мото гуми за превозното ви средство . В абзаците по-долу ще изложим съществено важните компоненти, изиграващи роля в направата на подбор , като допълнение и някои хубави процеси във връзка с разумната грижа за мото гумите.

Когато се двоумим втора употреба или първа употреба мото гума

При случай, че си купите нова мото гума, дали можете да бъдете сигурни , че тя всъщност е нова? Може примерно мото гумата да е била на за неопределено дълъг отрязък от време, преди вашето закупуване . Най-лекият метод да сте наясно каква е реалността, е преглеждайки номера на идентификацията DOT. Той се намира в страничната част на мото гумата. Важната информация относно нейната възраст ще ви дадат последните четири цифри от въпросния DOT код. Първите две от тях разкриват седмицата от годината , на производство на определената мото гума, а следващите две – и годината на производство. Ако DOT кодът на мото гумата завършва например на „2309“, следователно тя е създадена през 23-тата седмица от 2009 година. Ето че сами се сещате, сверявайки DOT кода сте в състояние да научите изцяло точно времето на направа на мото гумата, закупена от вас току що .

Вземете мото гуми 1
Вземете мото гуми

Мото гуми и тяхната селекция – съществени критерии и елементи

Подбирайки мото гуми, е задължително да отделите внимание на някои много важни техни параметри. Измежду тези компоненти са ширината , височината и формата на профила , също така описанието на закупените джанти. Повече данни за всички от важните компоненти относно откриването на мото гуми имате шанса научите по-нататък в текста .

Мото гуми – трябва да знаем как да разглеждаме височина на профила преди да изберем

А за да разберете идеята на височината на профила , първо е нужно да кажем какво конкретно се крие зад тази характеристика на мото гумите. Чрез термина „височина на профила“ реално се означава разстоянието между повърхностите на мото гумата и на нейната джанта.

Подбрани препоръки относно мото гумите

Продължаваме с няколко удачни напътствия относно материалите от раздел „Мото гуми“. Подобни напътствия са свързани с познаване на настоящото положение на мото гумите, изправната им употреба и грижа. Ето критериите, които задължително трябва да предвидите в случай, че искате вашият мотоциклет да бъде снабден с мото гуми, намиращи се във възможно най-добро състояние :

Вижте мото гуми 2
Вижте мото гуми

Мото гуми – определените отличителни свойства при търсене на джантите

Когато става дума за мото гуми, задължително трябва да се разглеждат и най-важните особености на джантите им. Ширината на джантата например се налага задължително да съвпада с тази на мото гумата, като са възможни само минимални различия според визирания аспект . За да улеснят максимално процеса по намиране на подходящата джанта, в множество моменти марките задават по няколко вида ширини на джанти, съответстващи на съответен вид мото гума. Перфектното съчетание между мото гума и джанта съдейства относно стабилността на превозното средство по време на движение и постигането на пълна прецизност във връзка с шофирането му.

Мото гуми – как да осигурим доброто положение на налягането

Съществено важно условие свързан с мото гумите е да проследявате оптималното им ниво на налягане. По никакъв начин не оставяйте мото гумата да омекне, защото при покачване на температурата би могло да се получи спукване. А това докато сте в движение може да бъде причина за сериозни инциденти с истински не добри последици. От друга страна , не ви съветваме да покачвате прекалено налягането на мото гумите. Така биха станали неустойчиви към изхабяване и още намалява стабилитета на превозното средство . Редовното проверяване и поддържане на препоръчителното налягане е единствения метод да си гарантирате продължителен живот на мото гумите, също и максимална сигурност и стабилност на движение.

Вижте нашите мото гуми 3
Вижте нашите мото гуми

Мото гуми – винаги на първо място е стабилността по пътищата

Профилната височина е пряко свързана със страничната разтегливост на мото гумата. Когато профилната височина на мото гумата е по-малка , спада и страничната й пластичност . Това осигурява повече стабилитет и сигурност , също и по-сигурно регулиране на мотоциклета .

Начин за постигане на изрядно сцепление между мото гумата и пътя

Колкото повече е големината на профила , толкова по-добро ще бъде и действителното взаимодействие. В същото време обаче е добре да имате в предвид , че огромната ширина на профила стимулира и дейността на триене на мото гумите и шосето, това води до по-трудно обръщане на направлението на движение. Или по друг начин казано , ще са ви нужни по-големи усилия, за са осъществите определения завой. Погледнато под друг ъгъл, смалената ширина на профила води до по-ускорени и по-олекотени завои , но пък понижава цялостния стабилитет на машината при изправено движение .

Качествени мото гуми 4
Качествени мото гуми

Не се колебайте да ни потърсите и да намерите точните мото гуми

Запознайте се с каталога на Мото гуми ООД и подберете най-подходящите мото гуми за вашето превозно средство ! Не пропускайте и другите ни оферти за

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Най-добрите оферти за мото гуми 5
Най-добрите оферти за мото гуми
Невероятни мото гуми 6
Невероятни мото гуми
Разгледайте мото гуми 7
Разгледайте мото гуми
Оферти за мото гуми 8
Оферти за мото гуми
Видове мото гуми 9
Видове мото гуми

Когато се двоумим втора употреба или първа употреба мото гума
Мото гуми и тяхната селекция – съществени критерии и елементи
Мото гуми – трябва да знаем как да разглеждаме височина на профила преди да изберем
Подбрани препоръки относно мото гумите
Мото гуми – определените отличителни свойства при търсене на джантите
Мото гуми – как да осигурим доброто положение на налягането
Мото гуми – винаги на първо място е стабилността по пътищата
Начин за постигане на изрядно сцепление между мото гумата и пътя
Не се колебайте да ни потърсите и да намерите точните мото гуми

Оценете тази страница

One thought on “Мото гуми – необходимата информационна статия свързана с темата

  1. Инвестиране в интериорен дизайнер би имало най-голяма добавена стойност към вашия апартамент. Разбирането на човека или хората, които ще живеят в дома, е в много по-голяма нужда за дизайн, отколкото да се съсредоточи чисто върху естетиката. Домът е проектиран около емоционални нужди. Не се колебайте да се свържете с нас за всеки ваш проект, за който имате нужда от помощ, било голям, или пък малък. (Studio Interio) Интериорен дизайнер!

Вашият коментар