Обувка за теб!

Всичко за обувките и техните собственици

Без категория 0 Comments admin, декември 19, 2018

Какво трябва да разберем относно разнообразните типове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Какво трябва да разберем относно разнообразните типове автогуми съобразно стандартите на автомобила ви

Автогумите несъмнено са сред най-съществените части за който и да е автомобил. Вашите автогуми служат за осъществяването на максимална лекота и комфорт във връзка с задвижването на превозния автомобил, и обещават защитата от опасности , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на останалите околни . За да изпълните тези цели обаче, е необходимо да заложите на изпитано точните автогуми. В този материал ще изведем важните фактори, които е необходимо да се разгледат под внимание при взимането на решения в избора. Като допълнение, ще ви подарим няколко ефективни напътствия относно следходните процеси по монтиране , така че всичко да протече по наистина най-добрия и установен начин за вас.

Автогуми – съвети от полза

Напълно логично след покупката на нови автогуми, е време и за поставянето им на тяхното превозно средство. Пристъпвайки към този момент все още има изпитани улесняващи методи , които би било удачно да следвате . Информирайте се кои са те в продължението на текста:

потърсете специалисти – монтажът на автогуми е процедура, която е препоръчително да се извършва само и единствено от професионалисти , работещи в специализирани сервизи. Не пробвайте да правите опити на своя воля , защото всяка грешно сложена автогума е вероятно след това да да бъде последица за някои неприятни пътни инцидентни .

задните автогуми в страхотно състояние – задните колела принципно не са в пряка връзка с волана на превозното средство , което прави сцеплението с пътя много по-особено . Заради това е необходимо отзад да се сложат най-новите или доброкачествени автогуми създаващи максимален контрол върху превозното средство и предотвратяването на деликатните обстоятелства по време на шофиране .

Разнообразие от автогуми 1
Разнообразие от автогуми

Зимни варианти автогуми

– те са предназначени да подсигурят нормалното превозване на превозното средство в труднопроходими зимни обстановки , нерядко съдържащи фактори като несухи шосета , снежни преспи и заледена настилка. Като имаме предвид тези обстоятелства разполагат с каучукова консистенция, имаща нужната пластичност при ниски температурни нива и гарантираща правилното взаимодействие с пътната настилка. Зимните автогуми стандартно се монтират през октомври или ноември и се подменят в пролетните месеци , когато със сигурност знаем , че студът и валежите са окончателно преминали .

Летни типове автогуми

– подхождат идеално на сезонните условия през топлия пролетно – летен период в родината. Изделията , от които са създадени те, не позволяват износване при високи скорости, или пък инциденти причинено от жегите . Слагайки на автомобила си летни автогуми, бихте могли да бъдете убедени , че те ще се запазят в перфектно състояние за значително дълъг времеви период .

Универсални автогуми Продавани с умисъл да се прескочи досадната и неприятна за много водачи на превозни средства замяна на автогумите по два пъти в годината . Макар и да не успяват нацяло да компенсират зимните или летните такива, те комбинират голяма част от характеристиките на двата вида и позволяват запазването на необходимте равнища на сигурност при управление на автомобила. От една страна всесезонните автогуми осигуряват изрядното шофиране през зимата, а от друга – са устойчиви на обичайните летни жеги .

Вземете автогуми 2
Вземете автогуми

Зимни, летни и всесезонни автогуми – роля и значение

Всеки период от годината притежава своите отличителни белези отнасящи се до климата и метеорологичните условия в заобикалящата ни среда . И даденостите на автогумите трябва безупречно да пасват на протичащите метеорологични условия. Именно заради тази причина на пазара се предлагат зимни и летни автогуми. Всеки тип от двата е създаден да кореспондира на съответното природно действие и пътна обстановка. Както знаете можете да намерите и всесезонни автогуми, които до определена степен въплъщават особеностите на зимните и летните типове . Нека да разберем по какво точно се различават един от друг споменатите видове.

Вижте каталога ни с автогуми 3
Вижте каталога ни с автогуми

Доказано качество

– високото ниво на автогумите и не само, присъстващи в сайта на сайта ни, е сто процента. Всеки вид артикули се закупуват директно от Германия и са на базата на последните Евро стандарти за качество и безопасност при управление .

Добри стойности

– в онлайн страницата ще намерите автогуми на изгодно ниски и стандартни за клиента цени. Експертите ни постоянно проследяват вълните на нашия пазар в този смисъл , за да се осигури гарантирана изгода за доверените наши купувачи.

Заповядайте да се запознаете с разновидностите ни на автогуми

Обърнете внимание на списъка на сайта ни и се спрете съответните автогуми за вашето превозно средство ! Вижте и другите ни предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разнообразие от автогуми 4
Разнообразие от автогуми
Най-предпочитаните автогуми 5
Най-предпочитаните автогуми
Намерете автогуми 6
Намерете автогуми
Огромно разнообразие от автогуми 7
Огромно разнообразие от автогуми
Нашият каталог с  автогуми 8
Нашият каталог с автогуми
Най-добрите на пазара автогуми 9
Най-добрите на пазара автогуми

Автогуми – съвети от полза
Зимни варианти автогуми
Летни типове автогуми
Зимни, летни и всесезонни автогуми – роля и значение
Доказано качество
Добри стойности
Заповядайте да се запознаете с разновидностите ни на автогуми

Оценете тази страница

Вашият коментар