Обувка за теб!

Всичко за обувките и техните собственици

Без категория 0 Comments admin, януари 30, 2019

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

ДА СИ ДАДЕМ СМЕТКА ДОКОЛКО СМЕ НАЯСНО СЪС СЪВРЕМЕННИТЕ СМАРТФОНИ?

Можем ли всички ние , да преживеем собствения си ежедневен и модерен ден, без смартфони? Ясен отговор на този въпрос подава световната статистика на общият брой употребяващи смартфони от 2014 до прогнозите за 2020 г.

Числото на тези които предпочитат смартфони определено се покачва от 2, 1 милиарда през 2016 г. на около 2, 5 милиарда през 1919 г., предначертават специалистите. Тази година малко повече от 36% от хората по света ползват смартфони, на фона на 2011 г., в която този дял е едва 10. И разбира се, съществуват фактори за тяхната популярност.

# КОМПОНЕНТА, ПРОВОКИРАЩИ ПОВИШАВАЩИЯ СЕ ИНТЕРЕС КЪМ СМАРТФОНА

поддържане на контакти с индивидуална или работна посока ;

използването на доста видове апликации за пазаруване в мрежата или резервации;

помещаване на прекрасни мигове или случки ;

слушането на музика , от смартфона, ни зарежда с настроение , заряд и приятни влияния .

НУЖНО Е И ДА НАПРАВИТЕ ПРЕЦЕНЗА ЗА RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

И не последна по значение , RAM паметта е важна при смартфоните, за да пазите колкото ви е необходимо музика , игри, картинки и видеа . 32GB е удачна стойност, на фона на това че най-модерните категории смартфони поддържат 64GB.

Намерете смартфони 1
Намерете смартфони

КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД ЗА ИЗДЪЖАНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН

Не спирайте своя избор на смартфон, чиято батерия издържа по-малко от 10 часа. В сайта на ООД, ще прегледате статия от смартфони, конкретно тествани за дълготраен „живот“. Така ще си изясните , кое устройство ще ви придаде защитеност и спокойствие – едно зареждане , за няколко дни.

КАКВА ФУНКЦИЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА КЛИЕНТА

Има две основни операционни системи при смартфоните – Android и iOS. Ако желаете лесно да управлявате телефона си и да получавате най-актуалните актуализации на вашият софтуер, iOS е добър избор. Ако ви е необходима, по-голяма сигурност и индивидуалност, Android ще ви гарантира това.

КАК ДА ВЗЕМЕМ РЕШЕНИЕ КОЙ Е УДАЧНИЯТ СМАРТФОН?

Огромният избор от смартфони на пазара , реално е възможно да ни обърка , поради този факт е добре ако можем гласуваме доверие на установена фирма в бизнеса , както е ООД. Ще ви представим най-необходимите съвети , които експертите от ООД съветват. Най-значими съображения за предпочитане на новия ви смартфон:

КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ НОВИЯ СИ СМАРТФОН?

Съществуват определени градивни неща, които сте способни и сте длъжни да имате предвид , при условие, че искате да пазите новия си смартфон и той да върши работа по-качествено и за продължителен отрязък от време.

Каталог смартфони 2
Каталог смартфони

ДОБРИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН

Веднага когато го вземете , спрете се на калъф, който идеално ще пасне на вашият смартфон – това ще го пази от драскане или непредвидено падане върху дисплея . Дизайна, също е важен , вземете калъф, прилягащ точно по вкуса ви и с него ви е комфортно , след като смартфона е в ръката ви;

Протектора, абсолютно е главна част от поддръжката за смартфона – той пази екрана от драскотини и в някакви моменти от леки напръсквания с течност ;

Полагайте грижа, предпазвайте смартфона си от вода. Ако в някаква ситуация, попадне по-голяма капка или го полеете , моментално извадете батерията, оставете я за час да изсъхне и чак тогава я вкарайте отново .

Един път в месеца е хубаво да се осъществи изпълнен цикъл на заряд на батерията на смартфона. Това значи, че за смартфона ви е необходимо зареждане на 100% следва да оставите батерията да бъде разредена напълно , стигайки до 0 и сам да изключи . Така ще съхраните живота на батерията по-дълго ;

Поддържайте смартфона си чист – изрядното изчистване , преобрази дисплея красота за окото и по този начин ще има още по-красив вид . За тази цел не ползвайте хартия, а просто фина кърпичка, в обратна ситуация , би могло да нанесете непредвидено надраскване на екрана;

Слагайте смартфона си, всеки ден на едно и също място, когато излизате . Разхождайки се в магазин или друга обществена сграда, бъдете на щрек при кратко оставяне , някой може да ви го вземе или открадне. Ето защо , не забравяйте да използвате FindMyPhone или сходна функция, ако бъде загубен или откраднат.

Най-добрите смартфони 3
Най-добрите смартфони

КАКВА БИ МОГЛА ДА Е ИСТИНСКАТА ИЗГОДА ОТ СМАРТФОНИТЕ?

Смартфонът, в сегашно време е един миниатюрен преносим компютър, притежаващ процесор, памет и прекрасен дисплей, върху който можеш да потърсиш каквото ти е нужно . Без значение от подробността къде сме, бихме могли установим , че всички всъщност “живеят в“ самртфона си и постоянно търсят нещо, сигурно себе си. Названието смартфон е производно от английските smart и phone, като първата означава : интелигентен, умен, елегантен, находчив, бърз, прецизен – което съвсем конкретно приляга на критериите на самртфона. Идва момента представим главните предимства от смартфона:

общуваме с приятели и роднини, случва се с продължителност часове или работно осъществяваме връзка с колегите ни;

Споделяме своите влечения и мисли, сърфирайки в социалните мрежи, откъдето сме през цялото време на гребена на вълната с най-нашумелите случки , мнения и постове;

По-често и по-често смартфоните се ползват и в офиси на фирми, за ефективна работа ;

Когато сме отегчени от всекидневните ангажименти , със смартфона си, кратковременно и лесно „отиваме“ в любимото си приложение , за да послушаме обичана музика ; да изчезнем в алтернативен свят , чрез разтърсващ филм; да се отпуснем с комедийно предаване или поне за малко да се „прелеем“ в думите на любопитна книга .

Смартфоните са ни личен съветник , в случай, че ни се хапва , независимо по кое време на деня.

След като решим да снимаме селфи, запазваме избран момент пулса на деня;

Компютрите ни са относително по- обемни, от смартфоните, които не само са практични , но пасват на малкият ни джоб .

Най-добрите на пазара смартфони 4
Най-добрите на пазара смартфони

НАМЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН

Закупете вашият смартфон, избирайки големината на екрана. Ако за вас е на първо място действието с мобилния апарат с една ръка или пък сте сметнали, че компактният екран съвпада с вашия стил, ви напътства предпочетете такъв с размери между 4,6 и 5 инча. Но ако прекарвате повече време в гледане на сериали, концерти или развлекателни игри, то по-пълноценен би бил екран с 5,8 инча, като на Galaxsy S8.

Видове смартфони 5
Видове смартфони

ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Вижте сайта на ООД и изберете смартфона, подходящ за стила ви на живот и нужди . Практичен, удобен и с красив дизайн е вашият смартфон, с който се чувствате себе си . Вижте още секциите в сайта ни изпълнени с предложения като:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Таблети

Изберете нашите  смартфони 6
Изберете нашите смартфони
Вижте смартфони 7
Вижте смартфони
Повече за  смартфони 8
Повече за смартфони
Повече за  смартфони 9
Повече за смартфони
Информация за смартфони 10
Информация за смартфони
Типове смартфони 11
Типове смартфони

НУЖНО Е И ДА НАПРАВИТЕ ПРЕЦЕНЗА ЗА RAM ПАМЕТТА, КОЯТО ЩЕ Е НЕОБХОДИМА ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВО СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ВЗЕМЕМ ПРЕДВИД ЗА ИЗДЪЖАНЕТО НА БАТЕРИЯТА НА НАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА ФУНКЦИЯ ИЗПЪЛНЯВА ОПЕРАЦИОННАТА СИСТЕМА НА СМАРТФОНА ЗА КЛИЕНТА
КАК ДА ВЗЕМЕМ РЕШЕНИЕ КОЙ Е УДАЧНИЯТ СМАРТФОН?
КАК ДА ПОДДЪРЖАМЕ НОВИЯ СИ СМАРТФОН?
ДОБРИ НАСОКИ КОИТО ДА СПАЗВАТЕ ГРИЖЕЙКИ СЕ ЗА ВАШИЯ СМАРТФОН
КАКВА БИ МОГЛА ДА Е ИСТИНСКАТА ИЗГОДА ОТ СМАРТФОНИТЕ?
НАМЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ ЗА ВАС РАЗМЕР ЕКРАН НА СМАРТФОН
ИНТЕРНЕТ СТРАНИЦАТА ЗА ИЗБОР НА НОВ СМАРТФОН ДРУГА ТЕХНИКА И НУЖНИТЕ ИМ АКСЕСОАРИ

Оценете тази страница

Вашият коментар