Типове интериорни бои и особеностите им

Типове интериорни бои и особеностите им

В селекцията на интериорни бои и изграждането на обща концепция, преди това е необходимо задълбочено да проучите избора и какви по-точно интериорни бои са достъпни на пазара. Да бъдат ли стените на стаите ви лъщящи с метални отражения, да бъдат сатенено нежни , игриви ярки пастели или пък имитиращи венецианска мазилка, главна роля играят интериорните бои. Планирайте представа какъв тип стени искате . Вътрешният стил е комбинация от въображението грижа за направа на комфортни среди за живот. По начина, по който хората се развиват , порастват и преобразяват така и постройките , които обитават имат нужда постоянно от нещо ободрително, на една вълна с теченията . Първоначалният избор в претворяването на дома е избора на нов нюанс интериорни бои за повърхностите . Безспорно се оказва не само най- силно променящия фактор , а и основната съставка за създаване на обновен интериорен дизайн. Необходимо е да знаете , че освен находчивите изобретателни решения и професионалното реализиране на плана от безспорно значение е и марката на боите . Capbg вече пет години донася българския пазар италиански материали за боядисване , с утвърдено име и качество. Стоките им можете да потърсите във всички вериги строителни магазини в България , а през изминалите две години продажбите им се повишават двойно. Фирмата производител е в състояние да ни изложи огромен избор за всеки възможен вид постройка .

Нанасяне на боята . Начини на боядисване

В случай че изберете четка за разнасянето на интериорни бои, е нужно да се погрижите за опасността от зацапване . Нанасянето на материал задължително започва от горе на долу . Облепете с найлон тавана и пода, за да не попадне никъде нежелана боя . Пистолетът разбира се е много лесен за употреба вариант , най-често ползван във вътрешния дизайн на стари постройки . Разстила материала равно, което довежда до малък разход на вещества . Наложително е плътно предпазване на околните предмети , поради тази причина не се препоръчва за ремонтна дейност на нови къщи и офиси .

 интериорни бои 1
интериорни бои

Блясъкът на Оточенто

Транспириращи интериорни бои, съдържащи в себе си смоли с метални пигменти . Продуктът за боядисване е незапалим , безвреден за хората и природната среда. Завършекът на ефекта подхожда и на претенциозен , и на нестандартен визуален вид. Продуктът Онточенто се нанася направо с бояджийски валяк или дори с навлажнена гъба.

Сатенено изящество

Примамливо предложение за публични пространства, заведения и артистични пространства са сатененият вид интериорни бои. Първокласното качество дава воля за развихряне на множество нестандартни архитектурни идеи . Страхотни за интериорна и екстериорна употреба. С желязна устойчивост срещу разрушителната сила на природата , сатенените интериорни бои запазват своя елегантен и светещ външен изглед толкова колкото е нужно . Най-много продавани за публични помещения . Препоръчителна е да потърсите професионалисти за тази работа .

Качествени интериорни бои 2
Качествени интериорни бои

Миещи бои

Още една подобна концепция, която може да откриете в Capbg са миещите материали . Чудесна покривателна способност и бързо съхнене я правят лека за машинно и ръчно нанасяне . Има излъчване на задушевна обстановка и добавя завършек на концепцията. Боята пасва с всички видове основи и съвместима за комбинация с други основни бои, което може да направи ситуацията разнообразна .

Преди поставянето на интериорни бои

Преди да пристъпим към нанасянето на вече избрания от нас вид и цвят боя е препоръчително грундиране. Така създавате върху зида една изравнена основа за действие като заличава грапавите и хлътнали части. Осигурява равна поглъщаемост и по-удобно и икономично замазване на интериорна боя. Грундирането не допуска водата да достига до в основата, точно поради тази причина е от първостепенна важност за укрепването на стените. Значително важно е освен изящество , стените ни да ни осигуряват безопасна среда . Грунда се нанася по цялата повърхност . За изсъхване се оставя два – три часа. Готови сме да започнем с разнасянето на интериорни бои, когато основата е устойчива на надраскване .

Най-добрите интериорни бои 3
Най-добрите интериорни бои

Изящество в представите

Нашето настроение и страсти стоят в основата едновременно характера ни в живота, така и тоналността във вида на стаите . Изискванията на типовете пространства прилягат на разнообразни нюанси на бои . В дневната изкарваме основно време с своите семейства . Свежите интериорни бои са най-подходящи и употребявани . Детската спалня често набляга на интерактивен интериор . Ярките и светли нюанси изпълват стаята със светлина , в тази връзка ако харесвате дневната светлина тези бои ще подхождат перфектно във личната ви стая. Точно там където спим , обитаваме най-дълго време от денонощието. Затова е от съществена важност цветовете да се сварват в баланс с характеристиките на духа ни . Червените гами най-добре се асоциират с енергия , бодрост и динамика. Нестандартни за жилищни сгради , харесвани в повечето случаи за интериор на нощни клубове . Виолетовото въплъщава тайнственост, страст и извисеност . Прекрасни за ползване интериорни бои за спални помещения, както и за спортни съоръжения . Синият тон символизира доверие, точност и чистота . Зеленото се определя като природа , растеж и здраве. Дава чувство за олекотеност и баланс. Пасваща боя за дизайна на дневни, работни пространства , училищни сгради . Жълтите цветове значат забавление , надежда , духовно извисяване , светли мисли . Пасващи добре на хора с радостно настроение в светлите наситени видове . Тъмните бежово кафяви бои постигат класа и висок стил в дизайна на интериора.

Най-добрите интериорни бои 4
Най-добрите интериорни бои

Потърсете в Capbg

Не забравяйте да разгледате предложенията на фирмата за фасадни бои за стени , които ще финализират общата представа за вашия проект. Вижте още:

бои и лакове за дърво
боя за дърво
грунд за метал
латекси
фасадни бои
цветни лакове за дърво
боя за дърво на водна основа
дишаща боя
безвредна боя
боя за детска стая
екологична боя

Типове интериорни бои 5
Типове интериорни бои
Разнообразие от интериорни бои 6
Разнообразие от интериорни бои
Типове интериорни бои 7
Типове интериорни бои
Видове интериорни бои 8
Видове интериорни бои
Огромно разнообразие от интериорни бои 9
Огромно разнообразие от интериорни бои
Типове интериорни бои 10
Типове интериорни бои
Типове интериорни бои 11
Типове интериорни бои

Нанасяне на боята . Начини на боядисване
Блясъкът на Оточенто
Сатенено изящество
Миещи бои
Преди поставянето на интериорни бои
Изящество в представите
Потърсете в Capbg

Back To Top