Обувка за теб!

Всичко за обувките и техните собственици

Без категория 1 Comment admin, август 10, 2018

seo оптимизация

seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В GOOGLE

От 2006 г. SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД извежда десетки уебсайтове на първи места в Google и екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД повишава онлайн продажбите им. Ако имате желание SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД да направи това и за вашия сайт, значи сте на точното място!

През 2017 година с пазарната си капитализация от над $ 600 млрд. Google съумя да премести Apple от челното място в класацията на най-рентабилните фирми в света. И осъзнавате ли по какъв начин? Заради Adwords! За 2017 година 86% от постъпленията на Google или $79 400 000 000 са генерирани от рекламите в AdWords. Това са вашите активи и капиталът на всички малки и големи дружества, които не само дават пари на Google, но и добиват купувачи от това.

SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД

Разполагате и с възможността да се пробвате да приложите съветите ни и сами като последвате инструкциите на последващите страници. Ако обаче разполагате с хора, на които можете да поверите SEO оптимизацията, те трябва да преминат през обучение, да получават помощ и да има кой да следи работата при изпълнението на целия процес на SEO оптимизация. Ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД имаме възможността да направим това за вашия сайт! Резултатите в началото изискват сериозно обучение за период поне 3 месеца и делнична работа от минимум още 3 месеца след това.

Seo оптимизация 1 Качествена
Seo оптимизация

Каква е идеята на SEO оптимизацията?

Как уебстраниците излизат на първи позиции? Най-добрата новина е, че съществува успешен модел – SEO оптимизацията. Той е полезен за всеки, ще заработи и за вашия уебсайт. Начинът е seo оптимизацията.

За да покаже вашият сайт на първа позиция, Google има нужда да види в страницата ключовите словосъчетания, по които посетителите ви проучват. Тези ключови думи се налага да са в написаното, в URL-адреса, в тайтъла, в дескрипшъна и в името на снимките. Не само това Google има нужда да изнамери на сайта ви обемно, свързано с продукта и често обновявано съдържание, както и линкове към текста от многобройни познати сайтове. Вашият уебсайт се налага да разполага с подходяща структура, sitemap, micro data, robots.txt, ssl сертификат и т.н. Общо казано трябва да изпълнявате всички 252 фактора, разяснени от екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в книгата На първо място в Google.

Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google

За да помогнем на всички тях, ние от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД написахме книгата На първо място в Google. Там обясняваме 252 компонента на необятния алгоритъм, с чиято помощ Google подрежда уебсайтовете.

Seo оптимизация 2 Качествена
Seo оптимизация

Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?

Онлайн продажбите са от изключително значение за всяка фирма! За 2017 година 1 100 000 българи са закупували стоки онлайн, а извършените покупки за последните 4 години са се покачили с 230%! И тези цифри ще продължават да растат докато застигнат до данните в Съединените Щати, където един от всеки 8 щатски долара е похарчен за купуване на стоки онлайн!

Но дори и да не предлагате стоки онлайн, Google маркетингът е наложителен за вашия рейтинг – 72% от потребителите проверяват в Google преди да пристъпят към покупка, дори и тя да е от определен магазин.

Клиентите ви несъмнено отделят дълги периоди от време във Facebook, затова ползвайте и този канал за реклама. Но водещото преимущество на seo оптимизацията е, че когато клиентът ви потърси в Google, той вече е осъзнал необходимостта от продукта и търси от кого да го закупи – от вашия уебсайт или от вашите конкуренти.

Ние се стремим да примамим този потенциален клиент точно във вашия сайт! Независимо дали продавате продукти или услуги, независимо дали фирмата ви е малка или голяма!

Seo оптимизация 3 Качествена
Seo оптимизация

Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?

Най-подходящо е да доверите уебстраницата си на колектива от експерти на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Ако възложите на нас SEO оптимизацията на вашия уебсайт, по вашия сайт ще работят: SEO експерт, създател на съдържание, линкбилдър, консултант във връзка с онлайн маркетинга, персонален акаунт мениджър и супервайзър от SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД. Те ще реализират пазарно проучване, ще направят анализ текстовете на страницата и промените на конкурентите ви, ще подготвят насоки за технически изменения по 252 фактора за SEO оптимизация, ще изработят линк билдинг стратегия, и план за периодично създаване на ново съдържание, ще следват общо 24 файла, които създават основата на вашата лична SEO маркетинг стратегия за повишаване на продажбите и накрая… SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД ще ще го приложи.

Понякога вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Когато една страница е на първи позиции в Google, там влизат много по-голям брой посетители, но това не е задължително да не значи неизменно и до повече продажби. Именно заради това може да стане ясно, че не само вашата уебстраница има нужда от SEO оптимизация, но и моделът, по който правите бизнес също трябва премине през оптимизация – например да обогатите описанието на продуктите, стойностите, обслужването или целия user experience. За този тип промени SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД също може да ви помогне.

Това звучи страхотно, но запознати ли сте, че само докато прочетохте нашият текст за SEO оптимизация, в Google са се извършили над 25 милиона проучвания и са индексирани повече от 21 000 новосъздадени уебстраници. Конкурентите ви не спят! Недейте да спите и вие!

Екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД сме най-върлите оптимисти за това, че и вашата страница има възможността да се класира на първи места в Google.

Всеки бизнес е уникален и същото се отнася за всеки сайт! Именно по тази причина и вашата уебстраница се нуждае от уникална SEO оптимизация и стратегия, изготвена според предприятието ви!

Обадете се на екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Обадете се още днес на номер 0884 725 333 за безплатна консултация за вашата SEO оптимизация и ще намерим решение за извеждането и на вашата страница на първо място в Google с помощта на SEO оптимизация!

Потърсете SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД!

Seo оптимизация 4 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 5 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 6 Качествена
Seo оптимизация
Seo оптимизация 7 Качествена
Seo оптимизация

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ НА САЙТОВЕ ЗА ТЪРСЕЩИ МАШИНИ/ GOOGLE – ЗА ДА СЕ ПОЗИЦИОНИРАТЕ НА ПЪРВА ПОЗИЦИЯ В GOOGLE
SEO оптимизация с екипа на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД
Каква е идеята на SEO оптимизацията?
Насоките на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД в четивото На първо място в Google
Но защо онлайн продажбите са важни, не само за SEO оптимизацията?
Какво ще направи за вас екипът на SEO ОПТИМИЗАЦИЯ ООД?
Понякога вашата уебстраница може да се нуждае от нещо друго, освен SEO оптимизация

Оценете тази страница

One thought on “seo оптимизация

Вашият коментар