Непознати съвети , които искате да знаете за летните гуми

Непознати съвети , които искате да знаете за летните гуми

Огромната значимост на летните гуми

Безспорно е , че летни гуми са една от най-ключовите съставляващи части на превозното средство и сигурна причина за това по какъв начин тя ще се държи на пътното платно – летните гуми притежават безгранично многообразие , както от гледна точка на параметрите, така и от гледна точка на дадените свойства . Наблюденията отбелязват , вече повече водачи на автомобили търсят летни гуми онлайн и желаят да намерят модерен сервиз, където по най-удобния начин летните гуми да бъдат сменени.

Летни гуми SYRON – богата гама

Видовете за леки и 4х4 летни гуми на марката SYRON обхваща три особени типа летни гуми: Race 1 Plus, BlueTech и Cross 1 Plus.

Нашият екип от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас

Ние от Летни гуми ООД сме на линия, за да ви представим безброй елитни алтернативи , и то на достъпни цени, също така и практичността по най-удобния и леснопостижим начин да подмените Вашите зимни гуми с летни гуми всеки от оторизираните ни сервизи, налични на територията на цялата страна .

Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за семейството ви

Летните гуми Cross 1 Plus съдържат по-плътна смес на предпазителя и вече помената технология за вторично охладняване „Cooling eyes”, предпазваща от аквапланинг. Структурата на летните гуми Cross 1 Plus е предназначена за огромна скорост, а самите те са годни и при неасфалтирани шосета .

Качествени летни гуми 1
Качествени летни гуми

Летни гуми SYRON – вторични привилегии

Немислимо е да не обърнем внимание и на наличието на още много плюсове на летните гуми SYRON по отношение на техните съперници , а именно наличието на: четири обширни водни улуци , които обезпечават безопасността Ви при вече известния аквапланинг; коси , кръговидни раменни повърхности, които се засягат незначително от улицата и посредством които се прецизира движението и се ограничава опасността от някакво обширно деформиране ; иновативната сликова смес, която прецизира возенето на мокра и суха настилка; резултатен дизайн, с който се реализира умерено разположение на напора при завой и права, което обаче от своя страна прави изтъркването на летните гуми по-отмерено . Летните гуми на компанията SYRON притежават други особени и съществени характерности . Допирната повърхнина на летните гуми, прецизираща отклоняването на водата; сместа на предпазителя, която способства за по-хубаво сцепление в изненадващи ситуации ; технологията , която редуцира обезобразяването на повърхностите на предпазителя на летните гуми при стандартно натоварване и внезапно спиране – това са все неща, които съвместно с изредените по-рано такива, правят продавача на съответните летни гуми изключително конкурентен и висококачествен , което от своя страна е причината да си съперничи сполучливо с най-мащабните компании в отрасъла като GOODYEAR, FULDA, KLEBER, FIRESTONE, YOKOHAMA ,HANKOOK и още много . Заслужава респект и факта, че при създаването на летните гуми на SYRON се употребяват много по-фини материали, което свежда теглото на летните гуми до минимални стойности . Това дава възможност за по-мащабен пробег и по-малък харч на гориво.

Изберете нашите  летни гуми 2
Изберете нашите летни гуми

Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3

Свръхвисокоскоростните летни гуми на Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 осигуряват чувствително по-благоприятно изхабяване на предпазителя и по-къс спирачен път на сухи и мокри улици , помагайки на водачите да контролират ситуацията и да се наслаждават на изживяването. Системата Active braking на тези летни гуми повишава допирната повърхнина и сцеплението при спиране, съкращавайки спирачния път. Допълнително , актуалната Grip booster методика и лепилото от смола за лепкавкост, осигуряват подобрено сцепление в моменти на спиране. Структурата на летните гуми е подсилена и заедно с това олекотена. Вида обхваща 41 типа от 17 до 20 инча.

Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech

Летните гуми BlueTech, от своя страна, са гуми с природосъобразен характер. При тях имаме три възлови надлъжни проводници върху предпазителя, които подобряват отводнението и движението по навлажнена настилка. Тези летни гуми ползват се с плоскости на ламелите с различна дълбочина, което понижава звука и съкращава съпротивлението при търкаляне. В допълнение , дизайнът на улеите на раменната част на летни гуми BlueTech премахва водата и също така подобрява сцеплението при незасъхнала настилка. Затварящите се плоскости по централни ребра от своя страна подобряват солидността при голяма скорост и ограничават съпротивлението при търкаляне. Възловите превъзходства на летните гуми на SYRON BlueTech са продължителния пробег, оскъдното използване на гориво, незначителното съпротивление при търкаляне и доброто сцепление при сухи и неизсъхнали шосета . Летните гуми подсигуряват наложителната продуктивност при абсолютно всички  режими на експлоатация .

Оферти за летни гуми 3
Оферти за летни гуми

Летни гуми Syron – главни преимущества

Възлово превъзходство на летните гуми на SYRON е, че всъщност с тях подчертано се редуцира евентуалността за появата на аквапланинг или казано по-опростено , т.нар. хлъзгане по вода. Ситуацията е такава , тъй като летните гуми на SYRON са с доста ниски степени на звук, лукс при возене, сцепление и поведение в завой. Сигурността на пътното платно е най-главното нещо , от което има нужда един шофьор. При това, SYRON са от онези търговци , които вмъкват в собствените си модели модерната технология “COOLING EYE TEHNOLOGY”. Чрез нея гумата се изстудява като една оригинална защита против нейното загряване . Ефектът от това е, че летните гуми механически стават употребими за още по-мащабен пробег и забележителна трайност даже и при управление с огромна скорост.

Видове летни гуми 4
Видове летни гуми

Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно доставчика Dunlop

Летните гуми на Sport Maxx RT2 са новите свръхвисокоскоростни гуми на Dunlop. Те демонстрират прекрасно сцепление и подвижност и гарантират по-скоростно пресичане по експерименталната отсечка. Тези летни гуми съставени са от смес на предпазителя със смола за по-качествено сцепление на сухо и незасъхнало; по-широки външни рамена за по-добро сцепление в завой; скъсени спирачни блокчета, които съкращават спирачния път, преди всичко при голяма скорост; пластична жичка на коланите, които осигуряват по-доброкачествена обратна връзка с шосето и прецизно возене . Летните гуми Sport Maxx RT2 са безспорен експерт, щом като става въпрос за сцепление и точност на движението – това ги конституира като чудесен избор за моменти, в които се изисква върховно представане и високо скоростна реакция. Летните гуми остават предани на концепцията на Dunlop “Forever Forward”, като демонстрират обещанието на марката да създава вълнуващо усещане от движението . Типа съдържа размери от 17 инча до 21 инча.

Разнообразие от летни гуми 5
Разнообразие от летни гуми

Като за финал

Ние от Летни гуми ООД сме представители на компанията за България и ви предлагаме изобилие от първокачествени и достъпни възможности! Имайте вяра на офертите на Летни гуми ООД! Освен нашите предложения за летни гуми разгледайте още :

гуми
Автогуми
зимни гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Разнообразие от летни гуми 6
Разнообразие от летни гуми
Оферти за летни гуми 7
Оферти за летни гуми
Видове летни гуми 8
Видове летни гуми
Намерете най-добрите оферти за летни гуми 9
Намерете най-добрите оферти за летни гуми

Огромната значимост на летните гуми
Летни гуми SYRON – богата гама
Нашият екип от Летни гуми ООД сме наоколо за Вас
Летните гуми Cross 1 Plus – спокойствие за семейството ви
Летни гуми SYRON – вторични привилегии
Летни гуми от производителя Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3
Летни гуми от гамата на SYRON – BlueTech
Летни гуми Syron – главни преимущества
Летни гуми Dunlop Sport Maxx RT2 – интересни елементи относно доставчика Dunlop
Като за финал

Back To Top