Хладилници – увлекателно и разумно в покупката им.

Хладилници – увлекателно и разумно в покупката им.

В покупката на хладилни техники неизменно искаме висок клас, предвещаващ , дълготрайно ползване на хладилника, по размерите на нашия стандарт. Съществено тънък е мига, когато се нуждаем от закупуване на хладилници – неотложна потребност от вашето ежедневие и навици . Ще ви представим много интересни истини около направата на първите хладилници, ще ви срещнем със детайлите на различните асортименти и естествено , ще ви дадем препоръка на кое място бихте могли да се спрете най-добрите и съответстващи ви видове хладилници.

Начало на хладилниците

Нашите предшественци даже нямали нужда от замразяване на храната, а просто са я изяждали директно след лов, риболов, бране на реколтата или добиване от природата. Прехранването е било просто метод за препитание, ден за ден , а не сетивното наслаждение от кулинарната магия , което познаваме в наши дни . Най-първичното хрумване за удължено и по-добро съхранение на храни и напитки била чрез съдове с вода, оставени в изложена на вятър зона , загърнати с навлажнена кърпа или охлаждащи се през нощта . По-нататък открили , че разтворени в течност точно определени соли консумират голямо количество топлина и започнали да ги употребяват за охлаждане на напитки . Най-древните наподобяващи на термоизолирани шкафове , където се държи температура по-ниска от тази на заобикалящата среда били дупки в стените на зданията или прокопани в земята , покрити с клони и изпълнени със сняг или лед. В именията на някои императори имало подготвен отряд около стотина служещи, който се грижел за изстудяването , като се започне яденето на масата и се стигне дори до мъртвото тяло на покойния управляващ.

Изберете хладилници 1
Изберете хладилници

Елементи и специфики на хладилника „Мраз 75“

Мраз 75 има изряден външен вид на къщна мебел. Специалният характерн механизъм на бравата му осигурява сигурно прилепващо прилепване на вратата и абсолютно отделя от външната среда . Работещ с абсорбционно дифузен хладилен агрегат, чиито предимства пред компресорния е наличието на тишина в стаята .

Страхотните идеи за хладилници в Техмарт

Концепцията на фирмата е да представя на търсещия най-изгодните предложения за качество на сгодни цени съответстващи на стандарта на живот. На тема хладилници, се продават такива в няколко под-категории – с долна камера, с горна камера, с една врата, сайд бай сайд, хладилни витрини и хладилници за вграждане. В три вида разцветки подходящи на всяка естетическа перспектива и интериор на каквото и да е помещение.

Какви видове можете да имате при хладилниците днес?

Хладилника може да бъде оползотворяван за домашна употреба , както и за работни и производствени цели. Можете да намерите разнообразни видове форма и размери да са с една или повече врати, без или със фризер, с горна и долна камера, тип витрина или тип ракла. Специално предназначени за ползване в производствените среди могат дори да стигнат размерите на фургон. Хладилниците направени за всекидневните потребности на домакинствата е възможно да са обзаведени с много екстри , отговарящи на дори най-изтънчените ви прищевки . Що се отнася енергийната си ефективност се разделят на серии от А до G, където А съответства на отлични признаци за енергийна ефективност, а G на най-лошите. А по-слаб разход на потребление и от А. Специализираните функции са: трансформиране на фризера във витрина, смяна на посоката на отваряне на вратата, енергоспестяващ режим – ваканция, дисплей за електронно управление, автоматично размразяване, звуков сигнал при отворена врата, отстраняване на миризми, антибактериална защита, ниски нива на шум, диспенсър за вода, генератор на лед, отделение за вино, отделение с ниска температура – Fresh Zone и други.

Изберете нашите  хладилници 2
Изберете нашите хладилници

Първо българско участие в производството на хладилници

Появилият се първи битов охлаждащ машинен уред, изобретен от българи се назовава „Мраз 75“ и е в производство в промеждутъка на годините 1958г. и 1962 г. в завод за хладилници в столична територия. Първите пуснати около десет уреда , моментално се сдобили с доверието на населението и плъзнали по пазара. До 1962г. произвеждането достигнало до мащабност от шест хиляди броя пуснати в продажба хладилници.

Разновидности хладилници 3
Разновидности хладилници

Точното място за търсене на хладилници

Техмарт е магазин, грижещ се за общото поддържане на ведрината в нашия дом. Предоставя голям асортимент на едра и дребна техника, инструменти и мебели за интериора и градината. Ще откриете разнообразие от модели на различни марки в ценови категории , прилягащи на всяко ниво и изискване . Асортимента на видове прави намирането на покупка лесно и приятно. Разполагате със удобството да икономисате време, нерви и усилия с много добре структурирания виртуален магазин, с отговорни квалифицирани служители, с които може да разберете всичко и бърза и безплатна доставка до всяка локация в територията на България .

На помощ в закупуването на хладилници

В онлайн магазина можете удобно да посочите ценовият диапазон , както и да конкретизирате търсенето само за искания от вас производител или модел. Марките които предлагаме са BOSCH, GORENJE, HANSA, HOTPOINT ARISTON, INDESIT, LG, LIBHERR, PANASONIC, SAMSUNG, SNAIGE, TEKA, WHIRLPOOL.

Не се колебайте да заповядате да подберете вашият хладилник.

В обекта на Техмарт в Перник или в онлайн магазина . Разгледайте още, освен хладилници и какъвто и да е друг вид техника или интериор за своите домакинства и най-съкровени кътчета като например:

телевизори

абсорбатори

микровълнова

фурна за вграждане

прахосмукачка

съдомиялни

инверторни климатици

климатици /цени/

смартфони

конзоли

ютии

сокоизстисквачки

епилатори

хлебопекарни

плотове за вграждане

хладилници за вграждане

готварски печки

лаптопи

Прахосмукачки роботи

Аудио слушалки

Фотоепилатори

Кафемашини

Самобръсначки

Перални за вграждане

Сушилни

Бойлери

Таблети

Разновидности хладилници 4
Разновидности хладилници
Изберете хладилници 5
Изберете хладилници
Нашият каталог с  хладилници 6
Нашият каталог с хладилници
Типове хладилници 7
Типове хладилници
Каталог хладилници 8
Каталог хладилници
Информация за хладилници 9
Информация за хладилници
Разновидности хладилници 10
Разновидности хладилници
Най-добрите хладилници 11
Най-добрите хладилници
Информация за хладилници 12
Информация за хладилници
Най-добрите хладилници 13
Най-добрите хладилници
Най-добрите на пазара хладилници 14
Най-добрите на пазара хладилници

Начало на хладилниците
Елементи и специфики на хладилника „Мраз 75“
Страхотните идеи за хладилници в Техмарт
Какви видове можете да имате при хладилниците днес?
Първо българско участие в производството на хладилници
Точното място за търсене на хладилници
На помощ в закупуването на хладилници
Не се колебайте да заповядате да подберете вашият хладилник.

Back To Top